Personvern

Supportia AS vil med disse retningslinjene for personvern vise hvordan vi sikrer at dine personopplysninger behandles i samsvar med den norske personopplysningslovgivningen. Disse retningslinjene for personvern gjelder både for forbrukere og bedriftskunder som bruker Supportias hjemmesider supportia.no og vår nettbutikk.no. Du skal alltid kunne føle deg trygg når du oppgir dine personopplysninger til oss.

Les mer on personvern på Datatilsyntes nettsider.

Behandlingsansvarlig

Supportia, organisasjonsnummer NO 917135606 MVA, Niels Juels gate 27, 0257 OSLO, er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger på hjemmesiden og i alle våre tjenester. Informasjon om hvordan du kontakter oss finner du under punkt 10.

Når samler vi inn personopplysninger?

Supportia behandler personopplysninger om deg når du besøker og bruker Supportias hjemmeside, oppretter en konto (for deg selv eller bedriften), gjør en bestilling, kontakter kundeservice, eller klager på en vare. Supportia kan også få informasjon fra Supportias samarbeidspartnere eller andre selskaper i konsernet, i den utstrekning det er relevant for å administrere kjøp av produkter eller tjenester som du har bestilt eller er interessert i. Supportia kan videre motta informasjon om deg fra annonsører i Supportias annonsenettverk.

Supportia anvender også cookies og andre lignende tekniske hjelpemidler for å samle inn informasjon om deg eller den maskinvare du bruker.

Hvilke personopplysninger samler vi inn?

Når du handler på Supportia i butikke eller på nett trenger vi navn, adresse, telefonnummer og e-post. Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse og kontakte deg hvis det skulle være behov. Vi er pålagt å oppbevare informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgifts håndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken slettes ikke. Informasjonen er tilgjengelig på "Min side".

Hvor lenge lagres opplysningene?

Vi lagrer opplysningene så lenge det er nødvendig med hensyn til formålet med behandlingen. Vi kan komme til å lagre opplysningene lengre dersom vi må det som følge av lov eller for å beskytte våre rettslige interesser, eksempelvis dersom det pågår en rettslig prosess.

Hvorfor behandler Supportia dine personopplysninger?

Supportia behandler dine personopplysninger til ulike formål. Hovedsakelig behandler Supportia personopplysninger for å gjennomføre og administrere kjøp, betalingstransaksjoner, returer og reklamasjoner. Ved å opprette en privat konto samtykker du til at Supportia sender deg nyhetsbrev via e-post.

Videre kan dine opplysninger samkjøres, segmenteres og analyseres for gjennom målrettet markedsføring å gi informasjon tilbud eller anbefalinger om egne eller samarbeidspartneres varer og tjenester. Analysene gjøres ut fra nettsidene du har besøkt, de kjøp du gjør, og den maskinvare du bruker. Supportia kan også komme til å samkjøre og analysere den informasjonen Supportia samler inn gjennom cookies med den informasjonen som finnes i Supportias kunderegister for disse formål.

Forandringer i retningslinjene for personvern

Dersom det blir gjort mindre endringer av disse retningslinjene for personvern kommer Supportia til å publisere ny versjon av retningslinjene på supportia.no med informasjon om når endringene trer i kraft. Dersom det blir gjort vesentlige forandringer i retningslinjene for personvern vil Supportia informere deg gjennom e-post.

Rett til informasjon og retting

Du har ifølge personopplysningsloven rett til å kostnadsfritt, etter en skriftlig undertegnet søknad, få informasjon om hvilke personopplysninger om deg Supportia behandler og hva som er formålet med behandlingen. Kontakt oss gjennom en av adressene under hvis du vil vite mer om hvordan Supportia behandler dine personopplysninger.

E-post: info@supportia.no

Adresse: Supportia AS, NO 917135606 MVA

I hvert nyhetsbrev vil du også informeres om din mulighet til å motsette deg å motta fremtidige nyhetsbrev. Les mer om markedsføring på Forbrukerombudets nettsider.