Xiaomi Powerbank – Fremtidens Powerbank?

Dette er den helt nye “10000 mAh Mi Power Bank Pro”, og den er i mine øyne den perfekte powerbanken.

Xiaomi har stappet denne powerbanken full av den mest avanserte teknologien deres. Det vil si at den er 12,58 mm tynn, har USB-C-lading, lader begge veier med opp til 18 W, en kjempehøy energitetthet på 735 Wh/L og mye mer. La oss gå gjennom hva dette betyr og hvorfor det er så bra.

Kan bestilles på nett HER

1. Den har høy energitetthet

Med andre ord, har den mye strøm uten at den er stor og tung. Powerbanken kan lade en iPhone 6 fra 0% til 100% 4 ganger på en lading. Likevel passer den fint i lomma. Til høyre ser du en sammenlikning mellom 10000mAh Mi Powebank Pro og en vanlig powerbank med akkurat samme kapasitet. Selv om de har samme kapasitet, er powerbanken til Xiaomi tynnere, kortere og lettere. Selv har jeg alltid med meg min Mi Powerbank, og er veldig fornøyd med at den er så kompakt.

2. Hurtiglading begge veier

Powerbanken har det nyeste av hurtigladingsteknologi. Det vil si at hvis telefonen/nettbrettet/PC-en/headsettet ditt tåler det, vil powerbanken sende masse strøm, sånn at den blir ferdig å lade fort. Det at den klarer å sende ut så mye strøm, betyr også at man kan lade laptopen sin med den forutsatt at laptopen din bruker  den nye USB-C porten til lading.

Denne hurtigladingen går andre veien også. Hvis du har en lader med hurtigladingsteknologi, vil du kunne lade opp powerbanken på mye kortere tid enn andre powerbanker bruker på og lades opp.

3. USB-C-lading

USB-C (USB type c) er den nye standardporten for lading. Nesten alle nye Android-telefoner, nettbrett og noen  nye laptoper bruker USB-C til lading. Hvis du har en av de nye MacBook-ene, kan du bruke denne powerbanken til å lade den. Man tror også at neste generasjons iPhone vil bruke USB-C til lading.

Jeg har en telefon som lader med USB-C, så jeg ser på det som en stor fordel at jeg kan bruke samme lader til powerbanken min som til telefonen min, men for iPhone-brukere i begynnelsen av 2017 kan dette være en liten ulempe. Det iPhone-brukere må gjøre inntil videre, er at de bruker ledningen som følger med powerbanken til å lade powerbanken. Når du lader iPhonen din, bruker du enten din egen ledning du har fra før (USB til Lightning), eller så bruker du en overgang du får gratis med på kjøpet hvis du kjøper powerbanken hos oss. 

Til Android-brukere som fortsatt har Micro-USB, så følger ledning til å lade mobilen med i esken. Til å lade powerbanken  bruker du USB-C overgangen som også følger med.

4. Dekket med solid matt aluminium

Aluminiumet som pakker inn selve batteriene, gjøre at powerbanken kjennes ut som et godt bygget og eksklusivt produkt. Heldigvis er Xiaomi kjent for å lage kvalitetsprodukter for en billig penge. Hos Supportia får du kjøpt denne powerbanken for 499 kr. Du kan kjøpe den i butikk eller på nett for samme pris.
Mi Powerbank pro har alt jeg ønsker meg i en powerbank og den er stappet full med moderne teknologi. Derfor tror jeg dette er fremtidens powerbank.

Kan bestilles på nett HER