iPhone Reprasjon

iPhone reparasjon

Vi fikser iPhone mens du venter. Drop innom oss idag eller du kan sende den inn og vi sender den i retur. Ta kontakt for referansenummer på pakken

PRIS
Pc Support

PC hjelp og support

Vi kan hjelpe deg med alle typer PC problemer. Er du noe du ikke finner i prislisten over PC hjelp og support – ta kontakt, vi sikkert hjelpe deg.Vi hjelper våre kunder på telefon, med fjernhjelp, hjemme hos kunden eller du kan besøke oss.

PRIS
TV support

Tekniker – hjelp hjemme

Supportia har allerede hjulpet mange folk med å koble opp TV og dekoder. Vi gjør gjerne et forsøk på telefon, men veldig ofte foretrekker våre kunder at vi sender en tekniker ut som kan gjøre jobben fo dem og vise hvordan ting henger sammen.

PRIS

iPad reparasjon

Vi kan fikse din knuste iPad. Det tar ca. 1 arbeidsdag for reparasjonen og du kan bare kommer innom oss på drop-in eller sende den inn med posten så sender vi i retur.

PRIS

Samsung reparasjon

Vi fikser Samsung-telefonen din mens du venter. Drop innom oss i dag, eller send inn telefonen med posten, og vi sender den tilbake. Ta kontakt for referansenummer på pakken.

PRIS

Mac support

Vi kan hjelpe deg med mange Mac relaterte problemer. Vi kan hjelpe deg på telefon eller via fjernhjelp, men du kan også komme innom oss eller vi sender en tekniker hjem til deg.

PRIS
Klikk her for å avtale time

…eller bare drop innom en av være butikker