Trenger du hjelp eller har spørsmål om din hjemmeelektronikk?

Da har du kommet til rett firma! Vi kan hjelpe deg med det meste av din forbrukerelektronikk. Finner du ikke informasjonen du leter etter på nettsidene, ring oss på 21 08 09 20.

 

Mer info

Supportia Norge ble etablert i 2009 og leverer i dag servicetjenester i Norge innenfor forbrukerelektronikk. Supportia består av et profesjonelt team kundebehandlere som kan hjelpe med alt innenfor forbrukerelektronikk, uansett hvor i Norge du befinner deg. Supportia hjelper deg med din forbrukerelektronikk der andre ikke lenger tar ansvar:

  • Apple-/Mac-produkter
  • Alle typer PC-er, både bærbare og stasjonære
  • Alle typer programmer på Mac og PC
  • Alle TV-er og dekodere (satellitt og kabel-TV)
  • Stereoanlegg, DVD-/Blu-Ray-spiller og Hi-Fi-anlegg
  • Digitale kameraer (foto, video)
  • iPhone/iPad og Samsung

Supportia tilbyr hjelp over telefon, Internett og ved hjemmebesøk – alle dager i året! Vi tar i mot maskiner som trenger virusrens, sikkerhetskopiering og andre servicetjenester. Vår avtale med Bring gjør dette enkelt for deg, da din maskin kan bli hentet og levert på døren, ferdig reparert. Supportia er GETs samarbeidspartner på support, som går utover det GET selv gir support på. Dette gjelder både PC og TV. Vi vet av erfaring at fornøyde kunder kommer tilbake og anbefaler oss til sin omgangskrets. Derfor streber vi alltid etter å gjøre vårt beste for våre kunder, og å holde det vi lover! Vi blir glade når du er fornøyd!

Les mer om hva våre kunder sier om oss på Anbefalt.no (anbefalt.no driftes av Gule Sider og er en nøytral side for kunders tilbakemeldinger til norske firmaer).

Samarbeidspartner med Get

Supportia Norge AS samarbeider med Get. Vi hjelper til med oppsett og installasjon av PC, Mac og trådløst nettverk.

 

 

Get-logo

 

Visjon:

Supportia skal være best på informasjon og problemløsning for forbrukerelektronikk på verdensbasis!

Misjon:

Supportia skal løse alle henvendelser vedrørende informasjon og problemer rundt forbrukerelektronikk.

Organisasjonsnummer:

917 135 606
Vi ser frem til å hjelpe deg!